Lars Jönsson Byggtjänst AB

Hos oss hittar du allt under ett tak; byggverksamhet, mur- och putsarbeten, plattsättning samt husfabrik och byggvaruhus. Vi arbetar med flexibla helhetslösningar för små och stora kunder, med stark lokal förankring och hela Sverige som arbetsfält.

husleverantörSpetskompetens
Var och en av våra cirka 60 medarbetare har spetskompetens och varje arbetsgäng är specialiserat inom en särskild nisch. Tillsammans har vi en bredd och ett djup som borgar för smarta, kostnadseffektiva helhetslösningar. Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till 1960-talet då ett av de företag som lagt grunden till LJ Bygg startades.

Nära kunden
Vi jobbar nära kunden med starkt fokus på kundens önskemål och krav. Det faktum att även företagsledning har lång praktisk erfarenhet av våra verksamheter innebär att vi ofta ser lösningar som andra inte ser. Vi kan på ett tidigt stadium förutse problem och föreslå alternativa lösningar. En annan fördel är att vi snabbt kan tidsbestämma och kostnadsberäkna speciallösningar, ge snabba, konkreta besked och – inte minst – bidra med värdefulla tips och råd.

Ännu bättre helhetslösningar
Under våren 2006 flyttade vi några hundra meter till nya, fräscha lokaler på Kungsgatan 42, där vi kan växa och utvecklas. I samband med flytten förvärvade vi Byggvaruhuset som tillsammans med vår nystartade husfabrik borgar för ännu bättre helhetslösningar.

Under de närmaste åren fokuserar vi starkt på större bostadsprojekt, vår husfabrik samt vår ambition att ytterligare öka andelen totalentreprenader till 60-70 procent av vår verksamhet – utan att glömma bort våra övriga nischer.

LJ Byggs grundare, Lars Jönsson, utsågs år 2006 till ”Årets Entreprenör” i Kronobergs län.